Klisovic predstavio kandidaturu za gradonacelnika Zagreba. “Necu šetati gradom i onda zvati da se pokrpaju rupe, tako se ne vodi grad”

Aktualno 21. veljače 2021
SDP je na konferenciji za medije predstavio Joška Klisovića, svog kandidata za gradonačelnika Zagreba koji je najavio prve poteze u slučaju pobjede

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin kazao je kako je odluka o Klisoviću bila jednostavna.

‘On je profesionalac s više od 30 godina iskustva i znanjem potrebnim za upravljanjem Zagrebom’; kazao je Grbin.

Klisović je kazao kako se odlučio kandidirati jer ima viziju razvoja grada

‘Građanima nudim poštenu vlast i da sudjeluju sa mnom u vođenju grada. Bit će tu referenduma, financiranja projekata i crowdfundinga te mnoge druge kreativne metode. Idemo u borbu protiv korupcije. Moji prioriteti bit će obnova i razvoj grada, rekonstrukcija Holdinga i gradske uprave. Cijeli grad vapi za rekonstrukcijom’, rekao je Klisović.

Rekao je da će prva stvar koju će napraviti biti detaljan plan obnove grada.

‘Denivelirat ćemo gradsku željeznicu kako bismo učinili grad funkcionalnom cjelinom’, rekao je.

Dodao je kako ima dovoljno vremena da se predstavi građanima koji se nisu imali prilike upoznati s njegovim radom.

‘Ne želim biti onaj gradonačelnik koji će šetati gradom i onda zvati da se pokrpaju rupe, tako se ne vodi grad’, rekao je Klisović.

Podsjetimo, predsjedništvo stranke  je jednoglasno usvojilo prijedlog da na lokalnim izborima podrži kolegu Joška Klisovića.