Termini sučeljavanja i predstavljanja

Aktualno 1. lipnja 2018

Prvi termin sučeljavanja i predstavljanja predviđen je za ponedjeljak 4. lipnja 2018. u 18 sati u prostorijama Mjesne samouprave Prečko/Dom kulture Prečko, Prečko 2a.
Drugi termin sučeljavanja i predstavljanja predviđen je na području četvrti Preščenica u petak 8. lipnja 2018. u 18 sati u prostorijama Mjesne samouprave Peščenica, Ulica Petra Petrovića Njegoša 10..
Po dostavi svih potvrda dolazaka objavit će se popis učesnika na našim stranicama.
Svi članovi SDP-a su dobrodošli na najavljeno sučeljavanje i predstavljanje.
U skladu s Člankom 21. Odluke o raspisivanju izbora za tijela GO SDP-a Zagreb, organizirat će se dva sučeljavanja kandidata za predsjednika na kojima će se moći predstaviti i kandidati za potpredsjednika i predsjedništvo.

Sukladno e-mailu koji je upućen svim kandidatima za predsjednike, potpredsjednike i predsjedništvo molimo da navedeni kandidati koji se žele predstaviti odnosno sudjelovati u sučeljavanju, obavezno potvrde svoj dolazak i sudjelovanje do nedjelje, 3. lipnja u 23:59 na e-mail GIK-a gik.zagreb@zg.sdp.hr ili e-mail GO SDP-a Zagreb zagreb@zg.sdp.hr.